Sådan bekæmper du myre effektivt

Spread the love

For at løse et myrproblem skal du først eliminere dem, du ikke ser, for at slippe af med dem, du ser. Det lyder mærkeligt, men det er sandt. Dette skyldes, at dronningen – den, der lægger alle æg – aldrig forlader sit rede. Hun bliver bare der, bliver fodret af arbejderne (dem, du ser) og fortsætter med at gengive flere myrebekæmpelse. Så du kan sprøjte og sprøjte myrer, du ser, og hun vil bare fortsætte med at gøre mere for at tage deres sted.

2. Se efterfølgende myrer

Det næste trin i kontrol af myrer er blot at se dem, der kommer ind i dit hjem for at se, hvor de kommer fra og går til. Myrer i dit hjem søger mad, og når en myr først finder noget, vender den tilbage til sit rede med krummen og efterlader en duftsti bag sig. Dermed forlader myren en kemisk sti til sine medarbejdermyrer at følge for at samle mere mad.

3. Sprøjt ikke myrer!

Myrerne, som du ser, er arbejdermyrer. Deres job er at finde mad og tage det tilbage for at fodre dronningen og hendes unge, der plejes som den næste generation af arbejdermyrer. På grund af dette er disse arbejdsmyrer din billet til kolonien. Hvis du sprayer og dræber disse myrer, vil kolonien blot sende flere arbejdere ud, og du når aldrig dronningen.

Se de rigtige måder at bekæmpe myre på

4. Sæt ant agn ud

I stedet for at fjerne arbejdsmyrer, skal du bruge dem! Følg alle anvisninger for etiketter, anbring ant agnstationer langs den spor, du identificerede. Arbejderne finder agnet, fører det tilbage til reden og foder dronningen, til sidst dræber hende og eliminerer fremtidige befolkninger.

5. Hold på rengøring

Selvom det er godt at fjerne andre fødevarekilder, ønsker du ikke at tørre myrens lugtspor endnu. Stien fører nu arbejderne til dit agn i stedet.

6. Vær tålmodig

Myrerne bærer insekticidet lokkemad tilbage til reden, men det kan tage flere dage at eliminere kolonien eller endda et par uger, hvis kolonien er meget stor, eller den har flere dronninger, som nogle myrearter gør. Det kan muligvis være nødvendigt at udskifte agnstationen, hvis myrene tømmer den.

Se hvordan det er bedst at fjerne myre på

7. Ved hvornår du skal sprøjte

Hvis de bagerste myrer har ført dig til et udendørs, under jorden rede, kan det nu være tid til at sprøjte. Drenering af reden med en godkendt insekticidspray (i henhold til alle anvisninger på etiketten) kan være effektivt.

8. Hold det rent

Sanitet er kritisk for forebyggelse og bekæmpelse af enhver skadedyr. Som alle levende væsener har myrebekæmpelse brug for vand, mad og husly til overlevelse. Myrebekæmpelse forlader husly i deres koloni for at finde mad og vand. Gør det ikke let for dem! Hold fødevarer forseglede, gulve fejet, og alle overflader rengøres.

9. Hold myrer ude

Myrebekæmpelse er små væsner og kan komme ind i huse og bygninger gennem små revner og sprækker. For at minimere dette skal du forsegle rundt om vinduer og døre og alle kabel-, rør- og ledningsindgangspunkter.

About Author: