Smørrebrød er noget alle kan lide

Spread the love

Første ting først skal vi bruge skiverne kalkun, skinke og roastbiff på dette. Måske nogle salami. Bliv kreativ. Flere kød er nøgle. Sort er også god. En perfekt sandwich i dag bliver lidt mindre perfekt i morgen, så det bliver frisk og sjovt at blande dine kød hver dag.

Brødet er surdej. Det skal være surdej. Det er det eneste valg.

Dernæst vil vi veg det op. Tomater, hvis du vil. Løg, hvis du vil. Jeg bruger begge. Løgene skal være hvide. Intet for sødt selv. Walla Walla løg er en nem måde at ødelægge en sandwich. Mest vigtigt, det grønne bør ikke være salat, og især ikke isbjerge. Det er noob-tier greener. Ingen kale eller arugula heller, medmindre du forsøger at være dekorativ og ikke ved hvordan. Nej, vores salat-erstatning i denne perfekte sandwich er sennep grønne. Tangy og smagfuld, smukt skarp og masser sund, de kan bruges som en god romaine, men de smager bedre.

Se de smørrebrød vi tilbyder

Ost? Sandsynligvis pepperjack er bedst, hvis det er tilgængeligt. Udover det vil provolon eller colby jack fungere fint. Amerikansk har ingen plads nogensinde på en kold smørrebrød. Det er en smeltende ost, og forsøger at bruge det koldt er en strafbar lovovertrædelse.

Hvis du gør det rigtigt, bruger du makuleret ost. Uanset om det er i en pose eller strimlet selv, så får du den perfekte smeltende smelte uden at være hård i midten og uden at ty til forarbejdet nonsens. Colby jack fungerer godt for dette. Så blander forskellige “mexicanske blanding”.

Jeg havde et helt afsnit om det, som det ser ud til at jeg ved et uheld slettet!

Først op, mayonnaise. Den slags med olivenolie. Det smager stort set det samme som regelmæssigt, det koster det samme, men det er marginalt sundere. I værste fald er det en win-draw. Jeg kan blande i noget chipotlepulver, hvis jeg føler mig ambitiøs, men jeg finder, at den røgfyldte smag kan være for overvældende på en sandwich af denne slags, medmindre jeg er meget omhyggelig med at blande den (ikke vil bruge de færdige ting, jeg gør det ikke gå igennem nok til at retfærdiggøre omkostningerne, når det ødelægges). Normalt redder jeg det til burgere, hvor chipotle mayo er bedre egnet.

Se de bedste smørrebrød vi har

Det vigtigste er sennep. Dette er for mig en af ​​de grundlæggende stykker af en stor sandwich. Gul sennep er uacceptabel. Dijon sennep er mere af en blanding ingrediens til saucer, jeg kan bruge det til BBQ sauce. Honning sennep er en overdådig distraktion, kun rigtig godt, hvis du kun bruger skinke, for at lave honningskin lige der på brødet, men min sandwich har andre kød. Spicy brun er tættere, men ikke helt der endnu.

Nej, det vi leder efter her er en stenbundne sennep, noget med rigtig konsistens til det, dejligt og groft. Hvis du ikke kan se formen af ​​det, er alle de forskellige nuancer af gule og brune, masser af knuste frø, det er den forkerte sennep. Personligt kan jeg godt lide et peberrodsrod derinde, men peberrod sennep og stenbundne senge er generelt adskilte enheder, så hvad jeg undertiden gør er at købe en flaske Koop’s peberrod sennep og en flaske Inglehoffer sten jord sennep, og så blander jeg dem sammen. Denne supermustard har den særskilte peberrods smag på den, men fortyndet for ikke at være ret så bidende (score!), Den stoneground tekstur, men omend fortyndet for ikke at være helt så naturligvis (normalt et nødvendigt onde hvis du vil have peberrod sennep) , og er rundt omkring unikke og lækre.

Selvfølgelig, hvis jeg føler mig doven, vil jeg bare bruge Inglehoffer. Det er virkelig godt i sig selv, og så får jeg den fulde tekstur af det.

Som et tillæg er der en flogningspolitik for alle, der forsøger at sætte ketchup, flødeost, grillesaus, relish (dill eller sød), wasabi, teriyaki sauce, sojasovs eller sriracha på en sandwich af denne slags. Disse krydderier har alle deres anvendelser – undtagen sød smag; bløde-men denne sandwich er ikke en passende udgang til nogen af ​​dem.

About Author: